Home News & Magazines Syri NET APK

About Syri NET APK

SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri. SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit. Në SYRI.net do të gjeni opinionistë më me emër në vendin tonë, investigime dhe lajme që nuk do ti gjeni diku tjetër. Lajmet në SYRI.net janë prodhim i SYRI.net dhe nuk lejohet marrja e tyre pa një komunikim të mëparshëm me redaksinë. Ju ftojmë të klikoni dhe të na shkruani sa herë që ju mendoni se duhet. Stafi i SYRI.net

Additional App Information

Last Version

date 1.6

Uploaded by

Cingerr N.SH.T

Installs

10,000+

Google Play Id

adriatik.syrinet

Category

News & Magazines

Syri NET APK Screenshots